Musíte se ze zdravotních důvodů vyhnout konzumaci bílého cukru? Ale máte chuť na sladké?
Zlaté slazení – řešení, jak si osladit Váš čaj i kávu!
Ve svém sortimentu skutečný unikát, je dílem několikaletého výzkumu a vývoje. Zlaté Slazení vzniklo vyváženou kombinací sladidel z rostliny Stévie sladké (steviol glykosidy) a fruktózy (jednoduchý ovocný cukr). Představuje tak nový revoluční způsob slazení, který v sobě spojuje hned několik zásadních výhod:
- lahodná chuť cukru
- udržuje normální hladinu krevního cukru
- má glykemický index pouze 25
- hodí se pro diabetiky i celiaky
- mohou ho užívat děti a kojící matky
- má vysokou sladivost díky stévii
- nenese žádnou chuťovou stopu po stévii
- bez řepného cukru
- bez konzervantů a umělých barviv
Zlaté slazení a jeho použití
Zlaté Slazení je použitelné prakticky všude, kde se používá bílý cukr. Navíc je narozdíl právě od bílého cukru velmi dobře a rychle rozpustné. Proto můžete sladit studené i horké nápoje.
Stévie a její pachuť byla odstraněna
Unikátností výrobního procesu byla zcela odstraněna jakákoli chuťová stopa stévie. Produkt chutná zcela neutrálně jako cukr. Přesto je s úspěchem využito vysokých hodnot sladivosti stévie. K oslazení tak zákazník použije pouze malé množství a tím přijímá i velmi malé množství energie. Proto je produkt tolik oblíbený.
Fruktóza a její vhodnost v jídelníčku
Vše je, ostatně jako vždy, otázkou rozumné míry. Sní-li člověk jedno jablko, je mu dobře. Pokud by snědl 2 kg jablek, dostaví se spolehlivě silná nevolnost. Fruktóza je ovocný cukr, který je přirozenou součástí každého ovoce, medu, mnoha přírodních potravin. Tak malé množství, které je použito při slazení nápojů či potravin, je pro lidské tělo prakticky zanedbatelné. Jistě by bylo nejlepší nesladit vůbec, ale chcete-li si sladkou chuť dopřát, je Zlaté Slazení skvělou volbou narozdíl od bílého cukru či umělých sladidel.